Outdooroven Apple Crumble - Het VUUR LAB.
Brandlaboratorium för lastare
Icon Brands
Fri frakt från 75 euro
Finch
Betala i efterhand med Klarna
Finch
in3 räntefria betalningar även för företagare

Utnyttja 10% rabatt nu på hela webbshoppen* - Använd kod höstbrand10

Een heerlijk recept voor in de Outdooroven

Välkommen till receptsidan för VUUR LAB.
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van de Outdoor Apple Crumble met de Outdooroven van Weltevree in de Oven Dish.

 

Recept van Weltevree

Har du också ett gott recept? Och skulle du vilja dela det med oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.
Kolla in våra andra recept på vår sida med recept!

Vad behöver du?

Ingredienser:

100 gram tarwebloem
50 gram ongezouten boter
75 gram suiker
1 kilogram (Elstar) appels
95 gram ongebrande hazelnoten
2 theelepels kaneel
2 eetlepels poedersuiker
8 bollen vanille-ijs (optioneel)

Tools:

Njut av den läckra doften medan du förbereder och bakar!

Förberedelse

Hoe maak je deze heerlijke Outdoor Apple Crumble?

Steek de Outdooroven aan en laat de temperatuur op ongeveer 200 graden komen.
Mix de bloem, boter en twee derde van de suiker en kneed tot een samenhangend deeg.
Snijd de appels in blokjes. Vet de oven dish in en plaats de appelblokjes in de dish. Bestrooi met kaneel en de resterende suiker.
Verkruimel het deeg en hak de hazelnoten grof. Strooi het deeg en de grofgehakte hazelnoten over de appelblokjes.
Plaats de ovenschaal in de Outdooroven en bak voor 25 tot 30 minuten, tot het deeg goudbruin en gaar is. Haal de crumble uit de oven en bestrooi met de poedersuiker.
Serveer de Apple Crumble zoals hij is of schep er een grote bol vanille-ijs bij.
Genieten maar!