Din varukorg är tom
Utnyttja 10% rabatt nu på hela webbshoppen* - Använd kod vinterbrand10
Recept voor heerlijke Pimientos de Padron
Heerlijk smakelijk Tapas gerecht uit Spanje !
Ontdek de verrukkelijke smaak van de Pimientos de Padron. Deze kleine, groene en geurige Spaanse pepertjes komen oorspronkelijk uit de regio Padrón in Galicië, waar ze ook hun naam aan te danken hebben. Ze zijn heerlijk als tapasgerecht en worden vaak gebakken/gegrild en bestrooid met grof zeezout. Om je vingers bij af te likken zo lekker!
Zet de BBQ buiten kookkachel alvast aan!
Välkommen till receptsidan för VUUR LAB.
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken deze Pimientos de Padron op de BBQ buiten kookkachel in een gietijzeren grillpan.
Recept van het VUUR LAB. !
Har du också ett gott lägereldsrecept? Och vill du dela med dig av det till oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.
Kolla in våra andra recept på vår sida med recept!
Vad behöver du?
Ingredienser:
Bakje Padron pepers
Olivolja
BBQ tang of spatel
(zee)zout
Njut av den läckra doften medan du förbereder och bakar!
Förberedelse
Hoe maak je deze heerlijke Pimentos de Padron?
Tänd grillspisen eller eldstaden så att den får en bra temperatur.
Doe de padron pepers in een pan met olijfolie, wij gebruikten dit keer onze Grillpanna i gjutjärn.
Roer regelmatig, tot ze aan alle kanten bruin en licht gekaramelliseerd zijn.
De pepers moeten zacht worden, maar nog steeds een beetje knapperig zijn.
Ongeveer 5-7 minuten in een pan op middelhoog vuur.
Strooi vervolgens naar smaak (zee)zout over de pepers en serveer direct.