Pimientos de Padron op de BBQ! - Het VUUR LAB.
Brandlaboratorium för lastare
Icon Brands
Fri frakt från 75 euro
Finch
Betala i efterhand med Klarna
Finch
in3 räntefria betalningar även för företagare

Utnyttja 10% rabatt nu på hela webbshoppen* - Använd kod höstbrand10

Zet de BBQ buiten kookkachel alvast aan!

Välkommen till receptsidan för VUUR LAB.
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken deze Pimientos de Padron op de BBQ buiten kookkachel in een gietijzeren grillpan.

Recept van het VUUR LAB. !

Har du också ett gott lägereldsrecept? Och vill du dela med dig av det till oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.
Kolla in våra andra recept på vår sida med recept!

Vad behöver du?

Ingredienser:

Bakje Padron pepers
Olivolja
BBQ tang of spatel
(zee)zout

Njut av den läckra doften medan du förbereder och bakar!

Förberedelse

Hoe maak je deze heerlijke Pimentos de Padron?

Tänd grillspisen eller eldstaden så att den får en bra temperatur.
Doe de padron pepers in een pan met olijfolie, wij gebruikten dit keer onze Grillpanna i gjutjärn.
Roer regelmatig, tot ze aan alle kanten bruin en licht gekaramelliseerd zijn.
De pepers moeten zacht worden, maar nog steeds een beetje knapperig zijn.
Ongeveer 5-7 minuten in een pan op middelhoog vuur.
Strooi vervolgens naar smaak (zee)zout over de pepers en serveer direct.