Rode bietjes met halloumi & gegrilde little gem - Het VUUR LAB.
Brandlaboratorium för lastare
Icon Brands
Fri frakt från 75 euro
Finch
Betala i efterhand med Klarna
Finch
in3 räntefria betalningar även för företagare

Utnyttja 10% rabatt nu på hela webbshoppen* - Använd kod höstbrand10

Stook de Outdooroven flink op!

Välkommen till sidan med recept!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van bieten uit de Outdooroven met halloumi, Little gem en een couscous salade!

Laat jouw smaakpapillen dansen met dit heerlijke recept

Lekker met couscous en een mooie volle rode wijn!
Dit mooie recept met aardse tonen kun je het hele jaar door bereiden, Stook de Outdooroven lekker hoog op en maak dit heerlijke recept.

Har du också ett gott recept? Och skulle du vilja dela det med oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.
Kolla in våra andra recept på vår sida med recept!

Wat heb je nodig voor dit lekkere bietenrecept?

Voor vier personen:

300 gram couscous
8 kleine rauwe rode bieten
4 kleine rode uien
16 mejoul dadels
200 gram halloumi
70 gram pecannoten
2 el kaneel
4 tl balsamico azijn
2 tl Biologische honing
4 little gems
1 el olivolja 
4 el sojasås 
2 el sesamolie
Hout om de Outdooroven mee te stoken

Bakken maar!

Bieten met halloumi en gegrilde little gem
Förberedelse
Verwarm de Outdooroven met het stookhout
Schil de bieten en snijd in gelijke parten zodat ze gelijkmatig garen.
Meng voor de marinade de olijfolie met de kaneel, balsamicoazijn en de honing en marineer de bieten hierin.
Snijd de rode ui in parten en verdeel samen met de bieten over de Ovendish. Plaats de Ovendish in het ovencompartiment en gaar de groenten binnen ca. 30 minuten
Snijd ondertussen de halloumi in plakken en hak de pecannoten grof. Verdeel de pecannoten over de halloumi en leg na ca. 15 minuten de halloumi bovenop het bieten-uienmengsel in de Ovendish. Laat samen verder garen tot de bieten zacht zijn en de halloumi een krokant laagje heeft.
Maak ondertussen de salade: bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking en meng met de gehakte dadels
Snijd de little gem in de lengte doormidden en marineer in de sojasaus en sesamolie. Plaats op het grillrek van de Outdooroven en gaar in een paar minuten tot er grillstrepen zichtbaar zijn op de snijkant van de little gem.
Serveer de couscous salade met de gegrilde little gem, de geroosterde bieten en de halloumi