Smokey BBQ Pineapple - Het VUUR LAB.
Brandlaboratorium för lastare
Icon Brands
Fri frakt från 75 euro
Finch
Betala i efterhand med Klarna
Finch
in3 räntefria betalningar även för företagare

Utnyttja 10% rabatt nu på hela webbshoppen* - Använd kod höstbrand10

Sluit het BBQ Feestje goed af met deze heerlijke warme ananas uit het vuur

Välkommen till sidan med recept!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de Smokey BBQ Pineapple. Zeer smaakvol en ontzettend makkelijk om te maken.

Iwan van OER BBQ maakte dit nagerecht voor ons tijdens de opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Vakantie vier je zo!'. Iedereen was ontzettend enthousiast over het heerlijk eten, deze warme ananas was een heerlijke afsluiter van de avond!

Heerlijk recept voor iedereen die gek is op ananas

Ben jij gek op ananas? Dan is dit recept echt iets voor jou. De ananas lig uren lang te smeulen de hete kooltjes op het brikettenrooster van de BBQ Buiten kookkachel. Als je klaar bent met barbecueën is dit zoete nagerecht de kers op de taart!

TIP:
Serveer de warme ananas met een klein glaasje Jack Daniels Tennessee Fire bij dit nagerechtje.

Dit is een blend van Jack Daniels Old No. 7 en een hete en scherpe kaneellikeur.
Het resultaat is een drank met een uitzonderlijk zachte smaak en een vurige afdronk.

Har du också ett gott recept? Och skulle du vilja dela det med oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.
Kolla in våra andra recept på vår sida med recept!

Wat heb je nodig voor deze Smokey BBQ Pineapple?

Voor vier personen:

1 verse Ananas
BBQ-spis för utomhusbruk VUUR LAB. (Vi lagade mat med XL den här gången)
Briketter, kol och tändning av wokar
Kanel
Bruine basterdsuiker

Förberedelse

Placera brikettgallret i BBQ-kaminen för utomhusmatlagning.
Fyll grillstartaren med kol, briketter och tändved och vänta ca 20 minuter tills det är dags att starta grillen.
Töm grillstartaren på brikettgallret.
Leg de ananas in de hete kooltjes
Laat de ananas smeulen in hete kolen net zo lang tot deze aan de buitenkant zacht aanvoelt de ananas zal zwart kleuren dat is verder geen probleem. Af en toe draai je de ananas om de andere kant te verwarmen.
Als je denkt dat hij klaar is snij je de buitenkant eraf je kan dan het binnenster er uitsnijden als je wil en leuke blokjes schijfjes ervan snijden daarover strooi je bruine basterdsuiker en een goede snuff kaneel.
Serveer de stukjes warme ananas op een mooie schaal, rökningstavla eller . tecken
Tip: Serveer er een glaasje Jack Daniels Tennessee Fire at!