Din varukorg är tom
Utnyttja 10% rabatt nu på hela webbshoppen* - Använd kod vinterbrand10
Recept
Tartaar burgertjes à la VUUR LAB.
Vers van de slager, even om en om grillen, mega lekker!
Naar eigen smaak en voorkeur
Välkommen till sidan med recept!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag deze lekkere tartaar burgertjes. Één van onze medewerkers heeft deze heerlijke variatie gemaakt!
Gegrilde tartaartjes op de VUUR LAB. BBQ buiten kookkachel
Vaak wordt tartaar gewoon als los vlees gegeten, maar het is ook heerlijk als burger op een gegrild hamburger broodje! Kies zelf welke toevoeging jij op je burger wilt en welk bijgerecht je serveert. Maak je gerecht af met heerlijke salades, die je zowel zelf kan maken als kant en klaar kan vinden in de supermarkt.
Har du också ett gott recept? Och skulle du vilja dela det med oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.
Kolla in våra andra recept på vår sida med recept!
Wat heb je nodig voor deze smakelijke Tartaar burgertjes?
För två personer:
BBQ-spis för utomhusbruk VUUR LAB. (Vi lagade mat med XL den här gången)
Kokos briketten, tändning av wokar och matcher
Olivolja + kwastje
Snijplank + Kniv
Grillfläkt
2 stuks Tartaar burgertjes
2 stuks Hamburger broodjes
Radisor
Voor op de burger: rode ui, plakjes augurk van Kesbeke, Zaanse mayonaise, Heinz ketchup
Zomersalade: rode en gele zoete puntpaprika, prei, spinazie, feta, Zaanse mayo, pijnboompitjes en gekookte eitjes
Kant en klare aardappel salade van de Aldi
Förberedelse
Börja med att sätta brikettgallret på plats i BBQ-spisen för utomhusmatlagning.
Fyll grillstartaren med kokosbriketter och tändved och vänta ca 20 minuter tills det är klart att starta grillen.
Giet de BBQ starter leeg op het briketten rooster en plaats het grillrooster in de BBQ buiten kookkachel.
Giet wat olijfolie in een bakje en smeer wat olie over de prei met het kwastje. Leg de prei vervolgens met de BBQ tang op het grillrooster.
Snij de ui in wat stukjes en plaats het cast iron grill pannetje op het grillrooster. Leg de stukjes ui in het pannetje met de BBQ tang en spat er met het kwastje nog wat olijfolie op.
Wakker het vuur aan met de praktische BBQ ventilator.
Houd de ui wat in de gaten en draai af en toe de prei wat om met de BBQ tang. Leg vervolgens de runderworstjes ook op het grillrooster met de BBQ tang.
Verspreid wat zout en peper op de tartaar burgers en leg ze erbij op het grillrooster. Houd het vlees in de gaten en draai ze om de zoveel minuten even om.
Plaats de hamburgers broodjes op het grillrooster en grill het wat aan.
Maak de zomer salade klaar door de paprika's in stukjes te snijden, wat spinazie, pijnboompitjes, feta en Zaanse mayo toe te voegen. Vergeet ook niet wat gekookte eitjes!
Serveer de runderworstjes op een mooi bord.
Maak de tartaar burgers klaar met het hamburger brood, de tartaartjes, ui, plakjes augurk van Kesbeke, Zaanse mayonaise en Heinz ketchup. Natuurlijk te maken naar eigen smaak en voorkeur.
Serveer de kant en klare aardappel salade en eetsmakelijk!