Din varukorg är tom
Utnyttja 10% rabatt nu på hela webbshoppen* - Använd kod vinterbrand10
Deze verwennerij is vooral populair bij Kids, kampeerders en Outdoor-liefhebbers
De combinatie van geroosterde warme marshmallows en speculaas is ontzettend lekker!
Dit recept is makkelijk te maken.
Om in de winter- en herfstsfeer te komen is dit een fantastisch dessert!
Lekker smeuïg en vol smaak.
Steek het vuur in de vuurschaal gezellig aan en maak het lekker zelf.
Dit recept is perfect om tijdens de herfst- of kerstvakantie te maken met de kinderen.
Nodig gezellig een paar vriendjes en/of vriendinnetjes uit en geniet van de lekkerste kampvuuravonturen.
Voor jong en oud een zoete verwennerij!
Välkommen till sidan med recept!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze makkelijke en smaakvolle speculaas S'Mores met vuurschaal van het VUUR LAB.®
Lik je vingers af bij dit knapperige en tevens smeuïge zoete gerechtje
Dit wil je!
Perfect voor bij de barbecue: S' Mores! Leg de speculaasjes alvast klaar. Rooster de marshmallows totdat ze beginnen te kleuren en te smelten. Leg ze op het speculaasje en leg er een tweede speculaasje bovenop. Smullen maar!
Har du också ett gott recept? Och skulle du vilja dela det med oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.
Kolla in våra andra recept på vår sida med recept!
Wat heb je nodig voor deze speculaas 's mores
Ingredienser
Een zak marshmallows of de caramel marshmallows van Smokey Goodness
Speculaasjes (met amandel)
Verktyg
Zoet, knapperig en warm met een vleugje magie
Förberedelse
Zet de VUUR LAB.® de vuurschaal op een stevige plek in de tuin, leg het hout erin en steek het vuur aan met aanmaakwokkels en lucifers.
Laat het vuur even 20 minuten branden tot er een mooi vuur is om mee te grillen en roosteren.
Leg er af en toe een stukje hout bij
Steek een marshmallow aan je spies
Rooster de marshmallow boven het vuur (pas op dat ie niet in de fik vliegt!)
Neem de tijd, niet in het vuur steken.
Als de marshmallow rondom warm is een een klein beetje carameliseert, dan haal je hem eraf en kun je er twee speculaasjes omheen doen.
Smaklig måltid!