Vurige BBQ Jalapeño cheddar worstjes - Het Vuur LAB.
Brandlaboratorium för lastare
Icon Brands
Fri frakt från 75 euro
Finch
Betala i efterhand med Klarna
Finch
in3 räntefria betalningar även för företagare

Utnyttja 10% rabatt nu på hela webbshoppen* - Använd kod nazomer10

Laat je verrassen door de combinatie van worst, cheddar en rode Spaanse pepers

Välkommen till sidan med recept!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de jalapeño cheddar worst.

Naast de vele gerechten die Iwan van OER BBQ heeft gemaakt tijdens de opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Vakantie vier je zo!', zijn wij ook verrast met het gerecht: de Jalapeño cheddar worst.

Buiten koken is kunst!

Door de verse worstjes te vullen met jalapeño pepers en cheddar kaas is elke hap smaakvol. Het langzaam grillen van de worstjes op de BBQ buiten kookkachel zorgt ervoor dat de smaken heerlijk samen gaan, de buitenkant wordt knapperig terwijl de binnenkant smelt. Dit gerecht is perfect voor een zomerse barbecue, gegarandeerd lekker voor het hele gezin!

Har du också ett gott recept? Och skulle du vilja dela det med oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.
Kolla in våra andra recept på vår sida med recept!

Wat heb je nodig voor deze lekkere jalapeño cheddar worstjes

Voor vier personen:

BBQ Buiten kookkachel van het VUUR LAB. (Wij kookten dit keer met de XL)
Briketter, kol och tändning av wokar
Kniv en snijplank
Verse worst of verse saucijsjes
Kipkruiden
Vers gesneden Spaanse pepers
Cheddarost

Förberedelse

Snij de bovenkant van de worstjes open of maak er een sleufje in met je vingers.
Strooi wat kipkruiden en gesneden pepers in de worstjes.
Fyll grillstartaren med kol, briketter och tändved och vänta ca 20 minuter tills det är dags att starta grillen.
Giet de BBQ starter leeg op het briketten rooster en plaats vervolgens de grillrooster in de BBQ buiten kookkachel.
Laat de BBQ buiten kookkachel warm worden tot ongeveer een temperatuur van 65 graden en laat de worstjes 'Slow grillen'.
Leg wat plakjes cheddar kaas op de worstjes en laat het wat smelten.
Leg nu de worstjes op het hete gedeelte van de BBQ buiten kookkachel zodat het velletje aan de onderkant bruin wordt of zelfs kapot springt.
Smullen maar!