Warme gerookte peer met gorgonzola honing en pecannootjes - Het Vuur LAB.
Brandlaboratorium för lastare
Icon Brands
Fri frakt från 75 euro
Finch
Betala i efterhand med Klarna
Finch
in3 räntefria betalningar även för företagare

Utnyttja 10% rabatt nu på hela webbshoppen* - Använd kod vinterbrand10

Speciellt för burgundy utomhuskockar

Välkommen till sidan med recept!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze makkelijke en smaakvolle peer met gorgonzola, honing en pecannootjes klaar op een rookplankje met de BBQ buiten kookkachel van het VUUR LAB.®

Warme peer bereid op een rookplankje van cederhout

Det här är vad du vill ha!

Peren zijn rijk aan vezels en bevatten daarnaast verschillende vitamines och mineralen. Ook vind je in peren speciale stoffen met een positieve uitwerking op onze gezondheid, zoals flavanolen och anthocyanen. Dit maakt dat peren diverse gezonde voordelen hebben.

De combi van hartig, zoet en een knapperig peccannootje is echt fantastisch.
Ta reda på det själv!

Har du också ett gott recept? Och skulle du vilja dela det med oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.
Kolla in våra andra recept på vår sida med recept!

Wat heb je nodig voor deze warme peer met gorgonzola?

Ingredienser för två personer:

1 rijpe peer
Honung
Pekannötter
Gorgonzola

Verktyg

Superfoodies notera, det här receptet är en vitaminbomb!

Förberedelse
Zet de VUUR LAB.® BBQ buiten kookkachel met grillrooster op een stevige plek in de tuin
Tänd grillens kolstarter, lägg några tändvedar på brikettgallret och tänd dem. Fyll kolstartarna med kokosbriketter och vänta ca 20-25 minuter tills kolen glöder. Häll dem sedan tomma över brikettgallret.
Leg het grillrooser op de BBQ buiten kookkachel zodat deze alvast op kan warmen
Snij de peer doormidden en haal het klokhuisje eruit
Doe een beetje honing op de peer in de holte waar het klokhuisje in zat
Doe er een flinke eetlepel gorgonzola op
Lägg de fyllda päronen på rökbrädan
Leg de rookplankjes op het grillrooster
Dek af met een deksel/bakplaat
Rook ongeveer 20 minuten
Als laatste hak je wat pecannootjes en strooi deze over het gerechtje. Eet smakelijk!