Din varukorg är tom
Utnyttja 10% rabatt nu på hela webbshoppen* - Använd kod vinterbrand10
Recept
Een combinatie van zachte kabeljauw omhuld in knapperig ontbijtspek
Een heerlijke recept voor op de rookplankjes
Verwen jezelf met dit heerlijke gerecht of verras je gasten er mee
Välkommen till sidan med recept! Vi letar alltid efter goda recept.
Dit keer hebben we een heerlijk gerecht van sappige en zachte kabeljauw omhuld in knapperig ontbijtspek. Met dit recept maak jij je gasten zeker blij!
Verwen je gasten met dit heerlijke combinatie
Inspiratie nodig voor een recept voor je gasten? Dan is dit de perfecte gerecht. Een combinatie van heerlijke sappige en zachte kabeljauw omhuld in knapperig ontbijtspek.
Maak de kabeljauw op smaak met olijfolie met knoflook, peppar och salt. Pas op dat je niet te veel zout toevoegt, want ontbijtspek is erg zoutig van zichzelf. Wikkel vervolgens de kabeljauw in het ontbijtspek.
Door het gerecht te maken op het Western Red Cedar rookplankje krijgt je gerecht een heerlijke zoet-spicy rooksmaak.
Deze samenstelling is ook heel lekker om te eten in combinatie met de Tomasu Soyasås!
Har du också ett gott recept? Och skulle du vilja dela det med oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.
Kolla in våra andra recept på vår sida med recept!
Wat heb je nodig voor de kabeljauw omhuld in knapperig ontbijtspek?
Förberedelse
Placera brikettgallret i BBQ-spisen för utomhusmatlagning.
Fyll grillstartaren med kol, briketter och tändved och vänta ca 20 minuter tills det är dags att starta grillen.
Töm grillstartaren på brikettgallret.
Leg de rookplankjes op het rooster van je buiten kookkachel en laat de aroma van de rökningstavla vrij komen. Pas op dat de rookplankjes niet in brand vliegen!
Marineer je kabeljauw met olijfolie met knoflook
Wikkel de kabeljauw in plakjes ontbijtspek
Leg de kabeljauw met ontbijtspek op de geroosterde rookplankjes en leg het vervolgens op de kookkachel.
Leg de deksel op de kookkachel en laat het ongeveer 20 minuten gaar worden. Hou het ondertussen ook goed in de gaten.
Na 20 minuten serveer het op een feestelijke tecken
Maak het gerecht af met verse tijm en smullen maar!