Zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing - Het VUUR LAB.
Brandlaboratorium för lastare
Icon Brands
Fri frakt från 75 euro
Finch
Betala i efterhand med Klarna
Finch
in3 räntefria betalningar även för företagare

Utnyttja 10% rabatt nu på hela webbshoppen* - Använd kod höstbrand10

Leuk voor zomerse buitenkook feestjes!

Välkommen till sidan med recept!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing.

Iwan van OER BBQ maakte dit gerecht voor ons tijdens de opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Vakantie vier je zo!'. Met gebruik van een streepje honing als laatste toevoeging waren wij zeer verrast!

Een heerlijke hapje of een verrassend bijgerecht

Puntpaprika's zijn vaak een welbekende toevoeging in de buitenkook wereld. Of je het nu bereid als bijgerecht of hoofdgerecht, het valt altijd wel in de smaak! Met puntpaprika kun je allerlei gerechten maken, voor dit recept hebben wij alleen geitenkaas en honing gebruikt. Het is een makkelijk recept om te maken en de bereiding duurt niet heel lang.

Har du också ett gott recept? Och skulle du vilja dela det med oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.
Kolla in våra andra recept på vår sida med recept!

Wat heb je nodig voor deze zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing?

Voor vier personen:

BBQ Buiten kookkachel van het VUUR LAB. (Wij kookten dit keer met de XL)
Briketter, kol och tändning av wokar
Snijblok
Rode punt paprika's
Getost
Honing
Zoete puntpaprika's met geitenkaas en honing + kip op grillrooster VUUR LAB. XL BBQ Buiten kookkachel

Förberedelse

Geef het brikettenrooster zijn plaats in de BBQ buiten kookkachel.
Fyll grillstartaren med kol, briketter och tändved och vänta ca 20 minuter tills det är dags att starta grillen.
Töm grillstartaren på brikettgallret.
Plaats de grillrooster ook in de BBQ buiten kookkachel en ga verder met de bereiding van de paprika.
Snijd de zoete puntpaprika door midden.
Verwijder de zaadlijsten.
Stop een paar kleine brokjes geitenkaas in de stukken punt paprika.
Leg de puntpaprika's op de grillbooster tot de geitenkaas zacht is geworden.
Verdeel de kaas wat beter over de puntpaprika's en voeg een streepje honing toe.
Serveer het met een leuke serveerplank en geniet!