Din varukorg är tom
Utnyttja 10% rabatt nu på hela webbshoppen* - Använd kod vinterbrand10
Vegetarisch barbecueën met kaasfondue in blik
Welke smaak kaasfondue kies jij?
Hou je van kaas en van BBQ’en?
Met onze kaasfondue kun je genieten van de lekkerste smaaksensaties.
Ontdek alle smaken!
Bestel jouw potten kaasfondue online bij het VUUR LAB.
Kom liever gezellig langs in ons Experience Center om je bestelling op te halen?
Maak dan een afspraak!
Proef alle smaken kaasfondue
Je kunt kiezen uit drie soorten kaasfondue!
Wij vinden ze allemaal lekker!
Maar als we dan toch moeten kiezen, dan is de Fondue med tryffelost toch wel onze favoriet.
Lekker glaasje wijn erbij en genieten maar.
Barbecueën kan voor vegetariërs soms een uitdaging zijn
Ondanks dat gegrilde groenten natuurlijk super lekker zijn, belandt er toch al snel veel vlees op de keu.
Kaasfondue op de barbecue of de utomhusspis is een heerlijk vegetarisch alternatief voor vlees!
Combineer de kaasfondue met gegrilde of rauwe groenten, stokbrood of stukjes fruit en je hebt een origineel en lekker vegetarisch
gerechtje.
Eet je wel graag vlees?
Serveer de kaasfondue van de barbecue als voorgerecht, nagerecht of zet hem tijdens het barbecueën op tafel om tussendoor in te dippen.
Met onze drie verschillende smaken kaasfondue en ongelofelijk veel mogelijkheden voor ingrediënten om te dippen zijn er eindeloos veel variaties mogelijk.
Bak zelf broodjes of een lekkere flammkuchen in de pizzaugn van OFYR.
En zet je kaasfondue pannetje op de plancha, bak tegelijkertijd wat puntpaprika's en grill wat lekkere baby maiskolfjes af
om lekker te dippen in de ostfondue.
Hoe maak je kaasfondue klaar op de BBQ?
De barbecue is perfect voor het opwarmen van onze kaasfondue.
Bereidingswijze:
1. Doe de kaasfondue in een gietijzeren pannetje of kaasfondue pan en zet deze op de griddle.
2. Roer lekker om, blijf roeren totdat het een mooi warm geheel is
Eet lekker!
Ben je enthousiast geworden?
Zorg dat je alvast een pot ostfondue en andere lekkernijen in de kast hebt staan voor als je trek krijgt in kaasfondue.
Proef ze allemaal.