Je winkelwagen is leeg
Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code wintervuur10
Til je BBQ Skills naar een hoger niveau met een Tapas rookplankje
Grill verse ingrediënten op een Tapas rookplankje
Je hebt er vast al eens over gehoord. Koken of barbecueën op een rookplankje.
Het gerecht krijgt door verhitting op de BBQ een extra subtiele smaak van cederhout
Heerlijk in combinatie met een vers stukje vis, vlees, groente en fruit.
Ook kun je het VUUR LAB.® Tapas rookplankje gebruiken om een lekker kaasje op de roken zoals bijvoorbeeld camembert, brie of een smeuïg geitenkaasje.
Cederhout geeft een uniek, hemels aroma aan je BBQ gerechten
Rookplankjes zijn oorspronkelijk ontstaan in Canada, waar deze techniek al sinds de indianen wordt gebruikt. Vanuit de oudheid wordt er al gekookt op hout en met cederhout gerookt en gegrild.
Het Tapas rookplankje is zeer geschikt voor de Kamado
Ben jij de trotse bezitter van een Kamado BBQ? Probeer dan deze Tapas Rookplankjes eens uit en til je BBQ Skills naar een hoger niveau!
Bestel ook deze fijne Cast Iron grill pannen