Warm camembertje voor bij de borrel - Het VUUR LAB.
Loader Vuurlab
Icon Merken
Gratis verzending vanaf €75*
Vink
Achteraf betalen met Klarna
Vink
in3 renteloos betalen ook voor ondernemers

Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code herfstvuur10

Warm camembertje voor bij de borrel

Warme kaas van de BBQ is altijd een goed idee

De ultieme droom van kaaslovers! Smeuïg, warm en smakelijk..

Op zoek naar een lekker hapje, voorafje of gewoon voor erbij?
Dan is dit warme camembertje met nootjes, honing en druiven een heerlijk gerechtje.
Wie ga jij verrassen?

 

Wat heb je nodig?

Dit gerechtje is makkelijk te bereiden en zeer geschikt voor de Winter BBQ!

(voor 4 personen)

1 Camembert kaasje
Handje Verse druiven
Handje gemengde ongezouten nootjes, bijvoorbeeld een mix van: cashewnoten, pecannoten en macadamia noten
Biologische Honing
Een paar takjes verse rozemarijn
Een stukje Aluminiumfolie
Mes
aanmaakwokkels en briketten
Camembert op cast iron pan bakken VUUR LAB. BBQ Buitenkookkachel

Bereidingswijze

Steek de BBQ Buiten kookkachel aan, dit keer gebruikten wij kokosbrikettenom mee te koken. Hiervoor start je eerst op met de BBQ Starter. Steek de BBQ Starter aan, om het  vuur aan te jagen kun je gebruik maken van een BBQ ventilator 
Leg het brikettenrooster in de VUUR LAB. BBQ Buiten kookkachel, hierop komen de gloeiende kokosbriketten
Leg nu het grillrooster op de kookkachel
Pak het Cast Iron grillpannetje en leg hier een stukje aluminiumfolie op
Leg het Camembertje op de folie en bereid deze alvast voor Snij de druiven in tweeën, en verdeel deze over de camembert
Strooi een handje nootjes eroverheen
Als laatste doe je de Biologische honing erover als topping!
Zet het cast iron pannetje met de camembert op  het grillrooster en dek deze af met de bakplaat
Wacht ongeveer 8-10 minuten, dan is je gerechtje klaar!
Steek de rozemarijn takjes erin en zet het dampende camembert kaasje op tafel!
Tip: Serveer met toast
Aansnijden warme camembert a la VUUR LAB. Winter

Lekker voor erbij

Krat VUUR LAB. Hout