Je winkelwagen is leeg
Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code wintervuur10
Wintergroenten op de BBQ
Deze keer draait het allemaal om wintergroenten op de BBQ
Ontdek onze lekkerste recepten boordevol wintergroenten.
Alle drie de gerechten hebben een verrassende twist die je smaakpapillen zeker zullen verwarmen.
Welk wintergerecht ga jij bereiden?
Vega winterburgers met rodekool
Pompoen met kaneel en ahornsiroop
Pastinaak frietjes
Dit is het perfecte moment om de warmte van het vuur te omarmen
Voeg een nieuwe dimensie toe aan je barbecue-ervaring
Vergeet de klassieke zomerse grill gerechten en laat je verrassen door de rijke en hartverwarmende wereld van wintergroenten op de BBQ zoals onze overheerlijke vega winterburgers met rodekool.
Wat heb je nodig voor de deze overheerlijke vega winterburgers met rodekool?
Een bakplaat of een grillrooster
MC2 burgers van de Vegetarische slager
Hout om de kachel brandend te houden
Mayonaise en ketchup
Hamburgerbroodjes
Little gem sla
200 gram Rodekool
1 Rode ui
Roasted Salt India van The Man With The Pan
Hoe bereid je het?
Snij alle groenten (ui en sla)
Zet de buiten kookkachel aan
Leg de burgers en alle groente op de buiten kookkachel
Snij de hamburger broodjes open
Leg alle ingrediënten op de hamburger bolletjes
En als laatst een beetje mayo en ketchup en je burger is klaar
Overheerlijke pastinaakfrietjes
Vergeet gewone aardappelfrietjes en ga voor pastinaak!
Dus lees gauw maar verder voor de ingrediënten en bereidingswijze.
Wat heb je allemaal nodig?
Hoe bereid je het?
Snijd de pastinaken in frietvorm
Besprenkel met olijfolie
Voeg zout en peper toe
Rooster ze op de BBQ tot ze knapperig en goudbruin zijn
De natuurlijke zoetheid van de pastinaak komt tot zijn recht
En zo krijg je een gezond alternatief voor de traditionele frietjes
Pompoen met kaneel en Ahornsiroop
Pompoen is een winterfavoriet en kan perfect op de BBQ worden bereid.
Wat heb je allemaal nodig?
1 hele pompoen
Olijfolie
Kaneel
Ahornsiroop
BBQ-Set
Hoe bereid je het?
Snijd de pompoen in plakken
Besprenkel met olijfolie
Strooi er wat kaneel overheen en voeg een scheutje ahornsiroop toe voor zoete perfectie
Het roosteren op de barbecue geeft de pompoen een heerlijk rokerige smaak die wonderbaarlijk samengaat met de zoete en kruidige tonen