Je winkelwagen is leeg
Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code wintervuur10
Woodsmoked Italian Magic Mushrooms
Gevulde reuzen champignons met een Italiaanse twist
Laat je smaakpapillen dansen met deze pesto gorgonzola Portobello's
Met een portobello kun je veel lekkere gerechten maken.
Wij gebruiken graag portobello’s tijdens het buiten koken.
Zomer en winter! Want hij is het hele jaar door te koop bij de groenteboer of in de supermarkt.
Deze paddenstoel heeft een vleesachtige structuur en een vrij neutrale smaak.
Als je gek bent op kastanjechampignons, vind je deze reus vast en zeker super lekker.
De portobello is trouwens ook een fijn ingrediënt voor vegetariërs en Vegans,
ze zijn door hun structuur uitstekend geschikt om vlees of vis mee te vervangen.
Buon appetito!
Het leukste is om deze grote paddenstoel te vullen met allerlei lekkers
Lekker afbakken, grillen op de barbecue of een rookplankje
Dit lekkere en leuke recept met gevulde Portobello's Pesto Gorgonzola is zeer eenvoudig
te bereiden in de oven maar ook op de barbecue en de buiten kookkachel.
Wij gebruikten een cederhouten rookplankje op de gevulde portbello's op te roken.
Dit geeft het gerechtje nét even een extra zoete spicy twist!
Lees het hele recept hier maak het lekker zelf.
Ben jij gek op kaas? Dan is dit rookplank recept echt iets voor jou!
De combinatie van een portobello en licht pikante en kruidige smaak van gorgonzola kaas is een populaire keuze onder de kaasliefhebbers.
Serveer de warme portobello's direct vanaf het warme rookplankje.
Het ziet er niet alleen leuk uit, maar ook onweerstaanbaar lekker!